hero content

VAN HERO BRAND NAAR HERO CONTENT

Hoe krijg je de positionering van je merk scherp? Hoe zorg je dat ál je content hero content is? Door van je merk een Hero Brand te maken!

Elk verhaal heeft een held en die held heeft een doel. Maar een verhaal wordt pas spannend als iets de held tegenhoudt om dat doel te bereiken. Dat is de kern van een goed verhaal. Dat is ook de kern van een sterk merk.

De sterkste merken strijden niet alleen ergens voor, tegenwoordig strijden ze ook ergens tegen. Daardoor vallen ze op en daardoor krijgen ze betekenis voor mensen.

Dit is de essentie van de Hero Brand Approach. De merkenmakers van Friends & Foes en de contentmakers van Beklijf helpen jou in deze masterclass je merk positioneren met een scherp merkverhaal. Dit verhaal vertalen we naar contentformats die je doelgroep in het hart raken en waar je meteen mee aan de slag kunt!

 

Programma
Het programma bestaat uit twee dagdelen:

Ochtend: maak van je merk een Hero Brand
In dit dagdeel presenteren we de Hero Brand Approach en pas je die toe op jouw merk. Op basis van de kern van je merk, de Story Triangle, schrijf je vervolgens je brand story.

Middag: maak vanuit je Hero Brand échte hero content
Deze brand story vormt in dit dagdeel het startpunt om thema’s te bedenken voor content. Deze vertaal je onder begeleiding van de contentmakers van Beklijf naar aansprekende contentformats.

Wat levert deze workshop je op?
Aan het einde van de workshop heb je een scherpe merkpositionering, een inspirerend merkverhaal en echte hero contentformats.

Voor wie is deze workshop bedoeld?
De workshop is bedoeld voor marketing- en communicatieprofessionals die eens goed met hun merk aan de slag willen, zoals marketing managers, brand managers, communicatiemanagers, social media managers, content managers.

Online tarief: €495 (ex BTW)

schrijf je in

HERO BRANDS FOR THE 21ST CENTURY

Friends & Foes is een creatief communicatiebureau. Wij geloven dat merken vrienden nodig hebben om te groeien. Maar het zijn juist de vijanden die een merk groot maken. Wij bouwen merken die niet alleen ergens voorstaan, maar ook ergens tegen strijden. Inmiddels werken we of hebben we gewerkt voor Kanzi appels, Huispedia.nl, ABN AMRO, Van Gogh Museum en Wasteboards.

Spreker: Gijs de Beus
Gijs de Beus is partner en Strategy Friend. Hij heeft gewerkt bij verschillende bureaus die zowel business strategy, media strategy als reclame communicatie deden. Daarnaast schrijft hij onder andere voor Marketing Facts, het grootste marketing blog van Nederland. 

content met inhoud

Beklijf is een full service contentbureau. We ontwikkelen contentstrategieën, contentplatforms, redactionele formats en produceren relevante content. Voor alle denkbare middelen en kanalen. En altijd met inhoud die boeit, bindt en beklijft. Beklijf werkt onder anderen voor Nationale-Nederlanden, de Nationale ombudsman, Talentcare en TNO.

Spreker: Mark de Lange
Mark de Lange is MarCom-specialist met ruime ervaring in klantcommunicatie en crossmediaal uitgeven (print, online, video, social). Legt snel verbindingen tussen marketing, communicatie en technologie. Zet op scherpe wijze redactionele lijnen uit voor merken en bedrijven. Tags: gedreven, strategisch en motiverend.