workshops hero brand academy friends and foes

workshops

De Hero Brand Academy is een initiatief van Friends & Foes in samenwerking met FNDMNTL, Strangelove en Beklijf. In een serie workshops die de Hero Brand Approach als vertrekpunt hebben bouw je aan je merk. Daarbij leer je ontdekken wie je bent als merk en waar je vóór, maar vooral ook waar je tegen strijdt. Want alleen zo wordt jouw merk een echt Hero Brand.

Van GroeiStrategie Naar
Hero Brand

Donderdag 20 mei en donderdag 27 mei van 13.30 – 17.00 uur

Online tarief: €495 (ex BTW)

Elke scale-up loopt er tegenaan; om de groei vol te houden zal je uit een ander vaatje moeten tappen. Naast korte termijn klantengroei ga je daarom ook kijken naar het bouwen van je merk op de langere termijn. In deze workshop bepaal je met een aantal praktische tools je brand growth strategy en het merkverhaal dat die strategie tot leven brengt.

Kijk hier voor meer informatie.

Van hero brand naar Hero experience

Donderdag 3 juni en donderdag 10 juni van 13.30-17.00

Online tarief: €495 (ex BTW)

Hoe maak je van elk moment in de customer journey een hero moment? Door van je merk een Hero Brand te maken en van je customer experience een hero experience.

De merkenmakers van Friends & Foes en de experience experts van Strangelove helpen jou in deze masterclass vanuit je merkpositionering een customer experience te ontwikkelen waarmee je je merk consistent en onderscheidend neerzet over alle touchpoints.

Kijk hier voor meer informatie.

VAN Hero Brand NAAR HERO CONTENT

Donderdag 17 juni en donderdag 24 juni van 13.30 – 17.00 uur

Online tarief: €495 (ex BTW)

Hoe krijg je de positionering van je merk scherp? Hoe zorg je dat ál je content hero content is? Door van je merk een Hero Brand te maken!

De merkenmakers van Friends & Foes en de contentmakers van Beklijf helpen jou in deze masterclass je merk positioneren met een scherp merkverhaal. Dit verhaal vertalen we naar contentformats die je doelgroep in het hart raken en waar je meteen mee aan de slag kunt!

Kijk hier voor meer informatie.

HERO BRANDS FOR THE 21ST CENTURY

Friends & Foes is een creatief communicatiebureau. Wij geloven dat merken vrienden nodig hebben om te groeien. Maar het zijn juist de vijanden die een merk groot maken. Wij bouwen merken die niet alleen ergens voorstaan, maar ook ergens tegen strijden. Inmiddels werken we of hebben we gewerkt voor Kanzi appels, Huispedia.nl, ABN AMRO, Van Gogh Museum en Wasteboards.

Spreker: Gijs de Beus
Gijs de Beus is partner en Strategy Friend. Hij heeft gewerkt bij verschillende bureaus die zowel business strategy, media strategy als reclame communicatie deden. Daarnaast schrijft hij onder andere voor Marketing Facts, het grootste marketing blog van Nederland. 

content met inhoud

Beklijf is een full service contentbureau. We ontwikkelen contentstrategieën, contentplatforms, redactionele formats en produceren relevante content. Voor alle denkbare middelen en kanalen. En altijd met inhoud die boeit, bindt en beklijft. Beklijf werkt onder anderen voor Nationale-Nederlanden, de Nationale ombudsman, Talentcare en TNO.

Spreker: Mark de Lange
Mark de Lange is MarCom-specialist met ruime ervaring in klantcommunicatie en crossmediaal uitgeven (print, online, video, social). Legt snel verbindingen tussen marketing, communicatie en technologie. Zet op scherpe wijze redactionele lijnen uit voor merken en bedrijven. Tags: gedreven, strategisch en motiverend.

MERKSTRATEGIE DIE WORDT GEDRAGEN DOOR MENSEN

FNDMNTL is het netwerkbureau voor merkstrategie en -advies van Rob Revet. Wij werken op projectbasis en interim in wisselende netwerken van experts en bureaus, passend bij een opdracht.
 
Spreker: Rob Revet
Rob Revet werkte voor verschillende grote merken vooral in de zakelijke, financiële en particuliere dienstverlening. Daarnaast is hij ook lid van de raad van advies van SWOCC en schrijft hij voor Nederlands grootste marketingblog Marketingfacts.

De digitale merkERVARING als versneller

Strangelove is een digital brand & experience bureau. Sinds 2009 bouwen wij als creatieve business partners betekenisvolle merken en behalen we resultaten voor bedrijven die willen groeien in de digitale economie. Wij adviseren corporates en scale-ups over digitale transformatie en ontwerpen unieke merkervaringen op basis van business insights en data.

Spreker: Jeroen Gouw
Jeroen Gouw is CX consultant en partner bij Strangelove. Hij adviseert al zo’n 20 jaar ambitieuze ondernemers en grote internationale ondernemingen op het snijvlak van user experience design, serviceconcepten en productontwikkeling. Hij geeft regelmatig lezingen en trainingen. Hij is jurylid van de MKB Innovatie Awards en actief lid binnen de branchevereniging Dutch Digital Agencies (DDA).